The Factory 4.0 De succesvolle praktijk van een optimaal productieproces

  • 20 juni 2017

20 juni 2017, Muntgebouw Utrecht

Innovatie en technologie hebben een grote impact op productiebedrijven en de manier waarop ze zich ontplooien. Dankzij de ontwikkelingen op software-gebied is er steeds meer mogelijk. Er is een intensievere samenwerking in de keten en bedrijfsprocessen worden gedigitaliseerd.

De verbetering van deze dagelijkse processen geeft de ondernemer meer inzicht in de kosten, meer grip op projectmanagement, CRM en logistiek en meer controle over de planning en voorraadbeheer. Dat klinkt geweldig, maar wat zijn de mogelijkheden voor uw bedrijf? Hoe werkt dit in de praktijk? Hoe implementeert u dit? Is uw organisatie hier klaar voor? Hoe pakken andere bedrijven dit aan? En wat levert dit op voor uw bedrijf?

Het antwoord op al deze vragen, en meer, krijgt u op dinsdag 20 juni aanstaande tijdens het gratis kennisevent ‘The Factory 4.0; De succesvolle praktijk van een optimaal productieproces’ in het prachtige Muntgebouw in Utrecht. Tijdens deze dag, die Evologics samen met zusterbedrijf BrainSquare en partners Siemens en Exact organiseert, krijgt u;

• De visie van kopstukken uit de industrie over brancheontwikkelingen
• Succesvolle toepassingen in een productieomgeving
• Actuele onderwerpen zoals Cloud, Smart Industry en Security
• Concrete informatie over hoe u dagelijkse processen kunt verbeteren

Via onderstaande button wordt u doorgestuurd naar de website van BrainSquare waar u zich kunt aanmelden en tevens kunt inschrijven voor de Breakoutsessies.


Het team van Evologics hoopt u op deze dag te mogen ontmoeten, en te informeren. Direct informatie over onze oplossingen? Kijkt u op www.productieplanningsoftware.nl of neem contact met ons op info@evologics.nl / 088 – 275 48 48