Papierloos produceren; hoe doe ik dat?

  • 27 juni 2016

Papierloos produceren; hoe doe ik dat?

De productievloer papierloos aansturen levert u direct veel voordeel op! Hieronder de 5 belangrijkste redenen om vandaag te beginnen met het Papierloos Produceren!

  1. Geen papiermappen met routing, tekeningen en instructies op de werkvloer verspreiden, maar een digitale werklijst met instructies voor iedereen.
  2. Nooit meer vergeten wijzigingen aan de werkvloer door te geven, maar het automatisch verspreiden van de laatste status.
  3. Nooit meer navragen of een order al in productie is genomen, maar elke moment van de dag de actuele status inzichtelijk.
  4. Nooit meer achteraf invoeren van productiegegevens, maar direct bijgewerkt vanaf de werkvloer.
  5. Een spoedorder door de organisatie duwen of met een druk op de knop alle afdelingen informeren?

Papierloos Produceren

Papierloos Produceren

Stroomlijn uw productieproces met het grafische planbord van Preactor en Shop Floor Data Collectie. Door het toepassen van SIMATIC IT Preactor Advanced Scheduling, en de webbased Shop Floor Data Collectie software van Track-IT heeft u altijd inzicht in de actuele situatie in de fabriek. U bent ervan verzekerd dat uw operators aan de juiste orders werken en wijzigingen kunt u nog tot op het laatste moment doorsturen. Stelt u zich eens voor wat dit voor uw bedrijf betekent!

Klanttevredenheid

U kunt sneller reageren op wijzigingen in de klantvraag, bijvoorbeeld als het orderaantal of de leverdatum aangepast moet worden.

Leverbetrouwbaarheid

U kunt direct zien of een order in productie is genomen en wanneer deze geleverd kan worden.

Verlagen onderhandenwerk

Uw medewerkers hebben inzicht in de status van de voorgaande bewerking en hoeven niet meer onnodig te wachten als deze is vertraagd.

Quick Response Management

Omdat u altijd inzicht heeft in de actuele status op de werkvloer, kunt u direct reageren en bijsturen.

Procesoptimalisatie

Door het analyseren van de stilstand in de fabriek, kunt u in het vervolg nog beter plannen.Gratis Scheduling Workshop - productieplanner


Wilt u weten hoe Papierloos Produceren bij u in de fabriek geïmplementeerd kan worden?

Schrijf u in voor een workshop

of

Maak een afspraak met één van onze adviseurs