Seminar: Een dag uit het leven van een productieplanner!

  • 12 september 2018

Gratis Scheduling Seminar

Een dag uit het leven van een productieplanner

Locaties: Breda – Beverwijk – Heerenveen
Aanvang: 13.30 uur en eindigt rond 16.00 uur

Planners zijn de spil van uw bedrijf. Zij zorgen ervoor dat alles in goede banen verloopt en alles op tijd naar de klant wordt verstuurd. Vaak zijn zij ook degene die ervoor zorgen dat grondstoffen en materialen op tijd worden besteld en ontvangen, er voldoende personeel aanwezig is om de machines te bedienen en dat de productie efficiënt verloopt! Een dynamische baan, die het uiterste van uw medewerkers vergt.

Zeg eens eerlijk, welke gereedschappen geeft u hen om hun werk naar behoren uit te voeren? Tijdens een gratis seminar kunt u kennis nemen van de mogelijkheden van Advanced Scheduling voor uw organisatie.

Het grafische planbord van SIMATIC IT Preactor verbindt productie, verkoop en inkoop zodat uw planners wel het overzicht hebben wat zij nodig hebben. Hogere klanttevredenheid, meer efficiëntie en lager voorraden zijn ook voor u binnen handbereik!

Interesse in het seminar?

Schrijft u zich dan in voor dit GRATIS seminar en maak kennis met SIMATIC IT Preactor Advanced Scheduling, wereldmarktleider op het gebied van Scheduling software.