Opcenter APS (voorheen SIMATIC IT Preactor)

Opcenter APS (voorheen Preactor) is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van grafische productieplanningsoftware. De software van Opcenter APS wordt inmiddels door meer dan 18.000 bedrijven gebruikt en is specifiek gemaakt om u en uw medewerkers met een plannings tool te ondersteunen bij het maken en up-to-date houden van uw productieplanning. Het planningsproduct is onder te verdelen in 3 hoofdfunctionaliteiten: Advanced Planning, Advanced Scheduling en Shopfloor Control.

Opcenter APS (een oplossing van Siemens Digital Industries Software) is wereldmarktleider op het gebied van Advanced Planning and Scheduling software. Het voorziet in productieplanning software waarmee u een gedetailleerde productieplanning volledig geautomatiseerd kunt doorrekenen. Uw productieplanning wordt weergegeven op het grafisch planbord. Door uw productieorders in de meest geschikte volgorde te plannen, benut u uw productiecapaciteit optimaal.

Wanneer u een gedetailleerde productieplanning wenst, uw levertijden wilt verkorten, uw voorraden wilt verlagen en tegelijkertijd ook uw customer service wilt verbeteren, dan is Opcenter APS de juiste planning software voor uw productiebedrijf.

Opcenter APS biedt u zoveel!

Why Preactor