SIMATIC IT Preactor

Preactor is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van grafische productieplanningsoftware. De software van Preactor wordt inmiddels door meer dan 18.000 bedrijven gebruikt en is specifiek gemaakt om u en uw medewerkers met een plannings tool te ondersteunen bij het maken en up-to-date houden van uw productieplanning. Het planningsproduct is onder te verdelen in 3 hoofdfunctionaliteiten: Advanced Planning, Advanced Scheduling en Shopfloor Control.

SIMATIC IT Preactor is wereldmarktleider op het gebied vanĀ Advanced Planning and Scheduling software. Het voorziet in productieplanning software waarmee u een gedetailleerde productieplanning volledig geautomatiseerd kunt doorrekenen. Uw productieplanning wordt weergegeven op het grafisch planbord. Door uw productieorders in de meest geschikte volgorde te plannen, benut u uw productiecapaciteit optimaal.

Wanneer u een gedetailleerde productieplanning wenst, uw levertijden wilt verkorten, uw voorraden wilt verlagen en tegelijkertijd ook uw customer service wilt verbeteren, dan is SIMATIC IT Preactor de juiste planning software voor uw productiebedrijf.

SIMATIC IT Preactor biedt u zoveel!

Why Preactor