Royal Sens

Referentstory SIMATIC IT Preactor

Royal Sens, opgericht in 1986, is werkzaam in de verpakking producerende sector en richt zich met name op de productie van papier- en kunststof etiketten, gesneden, gestanst én van de rol. De vestigingen bevinden zich in Rotterdam en Enschede, en er is een verkoop- en ordermanagement vestiging in het Duitse Wittlich. In totaal werken er ca. 180 medewerkers.

Royal Sens

”De flexibiliteit in de planning toegenomen en is daarmee een voorwaarde gecreëerd om ook de groei in de toekomst met meer vertrouwen en zekerheid tegemoet te zien”.

Aanleiding voor de keuze van nieuwe productieplanning software

Royal Sens heeft, vanwege zijn specifieke behoefte en proces bewust gekozen voor een zelfstandig ontwikkeld en beheerd ERP systeem. Dit pakket, “Common Sens”, is gebaseerd op Delphi en MS SQL Server techniek. Als gevolg van de toenemende vraag, de kortere doorlooptijden en de gevraagde flexibiliteit in de productieplanning ontstond de behoefte om automatisch te plannen. Dit bleek onoplosbaar te zijn c.q. te worden in verband met de benodigde controles en voorwaarden in het productieproces, waardoor gekozen werd om te zoeken naar een gespecialiseerd productieplanningspakket.

Wat heeft Preactor opgeleverd en wat zijn de toekomstige uitdagingen?

Zoals blijkt uit het voorgaande in relatie tot de uiteindelijke implementatie en de huidige status is Royal Sens een behoorlijke stap verder gekomen in het kwalitatief nog beter ondersteunen van de primaire (productie) processen zoals die momenteel worden uitgevoerd. Bovendien is de flexibiliteit in de planning toegenomen en is daarmee een voorwaarde gecreëerd om ook de groei in de toekomst met meer vertrouwen en zekerheid tegemoet te zien. De combinatie van de Royal Sens strategie inclusief de Preactor inzet lijken daardoor een succesvol geheel te leveren!

Doorlezen? Vraag de volledige referentie aan!

Wilt u het volledige referentieverhaal inzien? Stuur ons een berichtje en wij sturen u het complete referentieverhaal toe.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.